Home
Facebook pagina
sfeerfoto

Restaurant De Sinjoor - Lunch-Café-Diner

Is in Tilburg en verre omgeving een begrip. Dit restaurant, met als centrale uitgangspunt de grill, serveert al sinds 1982 de lekkerste vis- en vleesspecialiteiten. De naam Sinjoor is ooit toegedacht aan de Antwerpenaar die van het goede leven houdt. De ambiance van warmte en gezelligheid alsmede de Sinjoorkeuken maken dit een favoriet adres voor heel veel grill liefhebbers. Geroemd is De Sinjoor vanwege haar specialiteit de Spare-Ribs. Restaurant De Sinjoor heeft deze in diverse smaken van de grill maar ook als Potje Spare-Ribs geserveerd in een heerlijke pikante saus. Het restaurant is ingericht in gezellige bistrostijl, heeft zo’n 100 zitplaatsen en is ook beschikbaar voor onder andere grote(re) diners en lunches. Restaurant De Sinjoor is alle dagen geopend. Zondag vanaf 17.00 uur (uitgezonderd koopzondag) en maandag t/m zaterdag vanaf 12.00 uur. Keuken sluit alle dagen om 21.30 uur.
(informeer naar onze cateringmogelijkheden)

"In Den Ouden Apotheek" voor gezelschappen tot 40 pers.

Voor Lunches, Diners, enz. van circa 25 tot maximaal 40 personen kunt u bij De Sinjoor exclusief gebruik maken van een mooie aparte ruimte:"In Den Ouden Apotheek".
U vertoeft in de gezellige sfeer van De Sinjoor maar zit wel met uw gezelschap in een eigen ruimte van de andere gasten gescheiden.
Voor Den Ouden Apotheek vragen wij indien er geluncht of gedineerd wordt geen zaalhuur of omzetgarantie. Afhankelijk van het aantal gasten/budget kunt u exclusief over de ruimte beschikken.
Wij vragen u wel vooraf het menu af te spreken.

Wij maken graag een passende aanbieding voor elk budget.